
به گزارش خبرنگار بسیج عشایری استان ک.ب
کهگیلویه و بویر احمد که از استان های زاگرس نشین است، دارای طبیعتی چهار فصل بوده که انواع آبشارها، رودخانه ها، بافت سنتی و بومی در روستاها، آثار تاریخی و نیز اماکن مذهبی را در خود جای داده است که تولید محصولات مرغوب کشاورزی و مرکبات باکیفیت برگرفته از خاک حاصلخیز این استان بوده است.
پتانسیل های گردشگری این استان سبب ورود گردشگرانی از داخل و خارج از کشور شده است که این موضوع در مقوله شاحص های توسعه و پیشرفت تاثیر بسزایی دارد.
مسائل مهمی از قبیل عدم بهره برداری کافی و نبود برنامه ها جهت معرفی و شناساندن طبیعت استان، عدم برنامه و طرح های گردشگری توسط مدیران و بی توجهی منتخبان مردم نسبت به اتخاذ سیاست های کلان در مقوله گردشگری، باعث عدم رشد و توسعه استان در حد انتظار شده است.
جهت تحقق تاثیر گردشگری بر اقتصاد استان به امکانات زیرساختی از قبیل: افزایش کیفیت جاده ها، احداث رستوران ها و هتل ها، تجهیز پارک ها و ترمیم بافت های فرسوده نیاز است.
در حوزه اطلاع رسانی نیز در قالب مستند، فیلم و طراحی ها و دعوت از مسئولان سایر استان ها، برگزاری جشنواره ها با تعداد و کیفیت مناسب گام مهی برای معرفی طبیعت چهارفصل استان کهگیلویه و بویراحمد است.
مردم با تعامل، مهمان نوازی و نشان دادن روحیه مهربانی و نوع دوستی تاثیر بسزایی بر افزایش گردشگری می توانند داشته باشند.
طبق منابع و مطالعات صورت گرفته، گردشگری تاثیرات زیادی ار قبیل ایجاد شغل، ترویج فرهنگ کمک به حفظ سنت های بومی و محلی، توسعه زیرساخت ها و خدماتی مانند بهبود و ایجاد جاده و فرودگاه ها با استفاده از درآمدهای جذب شده، کمک به جامعه محلی با ارز خارجی، حمایت از جاذبه های طبیعی و معرفی محصولات و کالاهای بومی دارد.
برنامه ها و سیاست های مدیران در حوزه گردشگری باید به تامین منافع اقتصادی استان منتج شود، دولت و مسئولان محیط زیست با تخصیص بودجه ها جهت توسعه زیر ساخت ها و معرفی سرمایه گذاران در همایش های مختلف از جمله گردشگری در کشور های مختلف می توانند بر اقتصاد کشور و به تبع آن کهگیلویه و بویراحمد تاثیر چشمگیری داشته باشد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها