
به گزارش بسیج عشایری از اردبیل،روز جهانی قدس که توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران و پایه گذار گفتمان انقلاب اسلامی نامگذاری شده ،مورد توجه جهانیان بوده و تأثیرات قابل توجهی داشته است.
۴۰ سال است که از این نامگذاری و برپایی راهپیمایی میگذرد و راهپیمایی روز قدس بعد از ۲۲ بهمن دومین راهپیمایی گسترده در کشور است و در طول این ۴۰ سال در تمامی شرایط همواره ملت ما موضوع روز جهانی قدس را گرامی داشته و با حضور خودشان مظلومیت ملت فلسطین را فریاد زدند.
زنده نگه داشتن آرمان فلسطین هر ساله فرصتی را فراهم کرده برای اینکه جوامع انسانی و افکار عمومی از ظلم صهیونیستها و مظلومیت فلسطینیها آگاه شوند.
شعار محوری روز جهانی قدس سال ۹۸ را «روز جهانی قدس، شکست معامله قرن، تثبیت آرمان فلسطین» اعلام کرد و گفت: به یاری خداوند روز جمعه بار دیگر شاهد شکست جبهه آمریکایی – صهیونیستی – سعودی برابر عزم و اراده امت اسلامی در حمایت از فلسطین و آرمان قدس شریف خواهیم بود و عزم ملت فلسطین برای بازگشت به سرزمینهای اشغالی و مادری خود را در مقیاس جهانی خواهیم دید.
در این راستا ما مرزداران عشایر و مردم شهید پرور شهرستان اصلاندوز با حضور در راهپیمایی بزرگ و باشکوه روز جهانی قدس همزمان با سایر شهرهای کشور حمایت خود را از ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام می داریم.
وعده ما:ساعت 12 شهر جمعه 10 خرداد، مقابل میدان امام حسین(ع)-روبروی سپاه ناحیه عشایری
انتهای پیام/
دیدگاه ها